opgericht: 1 januari 1948

Disclaimer

Deze website en de informatie daarop zijn uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden met het voornaamste doel om de bezoeker kennis te laten maken met Laanstra & Roersma Accountants en Adviseurs (L&R) en haar producten, diensten en activiteiten. Deze disclaimer is daarom ook van toepassing op de diensten en communicatie van L&R.

Hoewel L&R grote zorgvuldigheid betracht bij de samenstelling en het onderhoud van de informatie op de website, garandeert L&R niet dat deze informatie compleet, actueel en / of accuraat is. L&R is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruikmaken van de informatie op de website.

L&R streeft ernaar deze website vrij te houden van schadelijke elementen, zoals virussen, maar kan er niet voor instaan dat deze website daarvan geheel vrij is. L&R is niet aansprakelijk voor schade die het gebruik van deze website kan hebben voor de werking van computerapparatuur of software.

L&R is niet verantwoordelijk voor de werking en de inhoud van andere websites waarneer op deze website wordt verwezen, zoals door middel van hyperlinks.

Deze website en de informatie daarop zijn beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Daarvan mag niets worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar gemaakt in welke vorm dan ook. Het gebruik is wel toegestaan voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik of met voorafgaande schriftelijke toestemming van L&R.

Alle diensten en / of werkzaamheden worden verricht op basis van een overeenkomst van opdracht met Laanstra & Roersma Accountants en Adviseurs te Menaam,(KVK nummer 59707240), en daarop zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

 

Laanstra & Roersma
Accountants en Adviseurs

Holpaed 16-A
9035 AG Dronryp
Eigenaar: Drs. T. (Tjerk) Prins RA

Openingstijden kantoor

  1. Ma   7.00 - 16.30 uur
  2. Di     7.00 - 16.30 uur
  3. Wo   7.00 - 16.30 uur
  4. Do    7.00 - 16.30 uur
  5. Vr     7.00 - 16.30 uur

Aangesloten bij / lid van:

responsive-logo responsive-logo

Maak geheel vrijblijvend een afspraak!